FiTim Jollift Master 35 - 1,6 m - 3,5 T

De Jollift Master 35 is uitgerust met uitklapbare opname-armen, die tevens verlengbaar zijn, waardoor ook bestelwagens probleemloos kunnen opgenomen worden op de deurdrempels of chassis. De brug is standaard voorzien van 8 rubberen opnameblokken die al dan niet gecombineerd gebruikt kunnen worden. De bediening gebeurt vanop een bedieningsconsole, die voorzien is met drukknoppen voor stijgen en dalen. 

Constructie: 
De basisplaat is dermate stevig opgemaakt met L-profils van 10 mm dikte, waardoor de brug zonder probleem mobiel kan worden ingezet en verankering in de grond niet noodzakelijk is. De schaar-armen zijn geconstrueerd uit massief staal van 35 x 80 mm (bxh) en worden bediend door een hydraulische piston. De brug is in gesloten toestand slechts 10,5 cm hoog. Indien gewenst kan de brug bovenaan voorzien worden van een optionele dekplaat, waardoor het platform volledig gesloten is.

Optionele pneumatische armen:
De Master 35 kan voorzien worden met pneumatisch opende en sluitende armen.  Dit maakt het extra comfortabel voor het positioneren van de opname-armen.  Met een druk op de knop worden de opname-armen met een pneumatische piston naar buiten gebracht, waarna deze manueel gepositioneerd kunnen worden.

Optionele wielplaten: 
Op de hoekpunten van de brug zijn bevestigingspunten voorzien voor het monteren van wielplaten. Deze wielplaten laten toe wagens tot 3000 kg op te nemen op de wielen, waardoor de deurdrempels volledig vrij blijven. 
Wielbasis mogelijk van 3000 mm (midden van de platen).

Technische gegevens:
- Voeding: 3x400 V / 3x230 V
- Hefvermogen met opnamearmen: 3500 kg
- Hefvermogen met wielplaten: 3000 kg (wielbasis 3000 mm)
- Hefvermogen met wielplaten: 2600 kg (wielbasis 3300 mm)
- Minimale hoogte: 105 mm
- Maximale hoogte: 1640 mm
- Lengte: 2500 mm
- Breedte: 860 mm

Carrosserie Service: Dé richtspecialist

In 18 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van gereedschappen en
uitrustingen voor de plaatslagers.

Dankzij onze jarenlange inzet en doorgedreven productkennis,
is Carrosserie Service NV sinds 18 jaar officieel invoerder van Celette, met de daarbijhorende eigen
verhuurdienst.

Onze partners