CARROSSERIE SERVICE NV:
al meer dan 17 jaar dé richtspecialist !

In 15 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van gereedschappen en uitrustingen voor de plaatslagers. Dankzij onze jarenlange inzet en doorgedreven productkennis, is Carrosserie Service NV sinds 15 jaar officieel invoerder van Celette, met de daarbijhorende eigen verhuurdienst.

Verhuur: Service ten top
Een snelle levering en vlotte afhandeling, tot zelfs technische interventies bij de klant, worden bij ons als normaal beschouwd. De laatste jaren werd veel geïnvesteerd in de uitbreiding van de beschikbare richtmallen.  Momenteel zijn er meer dan 1800 referenties beschikbaar. Daarbij komen nog de nieuwe ‘portique-mallen’ die de hersteller toelaten niet enkel de onderzijde van de wagen te controleren, maar ook de deuren, kofferklepscharnierpunten, en de belangrijke punten van cabriodaken.

Carrosserie Service NV biedt ook richtmallen aan voor vrachtwagencabines die gebruikt kunnen worden op alle bestaande Celette-richtbanken. Dit is een unieke dienst in de Benelux.

Verkoop
Naast het bekende Celette is Carrosserie Service NV ook officieel invoerder van:
BETAG INNOVATION: Professioneel uitdeukgereedschap en spotters van Zwitserse origine.
BIAX: Pneumatische carrosserie-zagen met de gekende Zwitserse kwaliteit.
ELMATECH: Hoogtechnologische puntlasapparatuur.
EVOTECH-SWISS: Speciale gereedschappen voor de plaatslager.
FITIM: Volledig gamma carrosserie-hefbruggen.
IKOTEC: Mobiele hefkolommen.
KAMATEC: Speciale gereedschappen voor de plaatslager.
POLYMIX: Gamma 2K lijmen en accessoires.

verdeler MIGATRONIC: Volledig gamma MIG/MAG-lastoestellen.

Opleidingen
Met het CLEAR-concept trainingsaanbod, bieden wij een totaalpakket aan specifieke opleidingen voor de plaatslager. Contacteer ons voor een vrijblijvende demonstratie of verdere inlichtingen omtrent ons gamma.